Glas Javnosti

Otkrivamo kome je pripala imovina Marinka Rokvića: Imao vanbračnog sina

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Marinko Rokvić nakon smrti, iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Slavicu i trojicu sinova.

Iz braka sa Slavicom je dobio Nikolu i Marka, a naslednika Darija je dobio u vanbračnoj zajednici.
Pevač je pored želje da ih materijalno obezbedi, imao ogromnu želju i da njegova deca žive u miru i slozi, te zapravo testament nije ni napisan.

On je odlučio da imovinu raspodeli na ravne časti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici smatrajući da je to najpravednije.

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo - ispričala je pevačica bliska sa Rokvićima za domaće medije.


- Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR