Glas Javnosti

Otkazan 161 koncert u regionu: ESTRADA PRED BANKROTOM

Estrada
Autor: Glas javnosti

Zbog rastućeg broja obolelih od koronavirusa u Srbiji i regionu, mnogi zakazani nastupi i koncerti regionalnih estradnih zvezda morali su da budu otkazani.

Kako navode hrvatski mediji, tamošnja muzička scena nalazi se pred bankrotom.

-Zbog korone mi je otkazano 40 dogovorenih koncerata. Poslednji sam put pevao 22. februara. Od tada – ništa. Bojim se da nismo te sreće i da korona nije pri kraju. Virus opet divlja, sve više događaja počinje da se otkazuje pa je od mojih 30 dogovorenih nastupa tokom leta, njih sedam već otkazano ili odloženo za neka bolja vremena. Jasno, ako ćemo ta bolja vremena uopšte i dočekati-, kazao je Jasmin Stavros.

U istom problemu nalaze se i Jelena Rozga i Masimo Savić, čiji su najavljivani koncerti i nastupi takođe otkazani.

Joško Čagalj Jole, koji je 27. juna trebalo da nastupa u Kninu, nije dobio novi termin tog svog otkazanog nastupa. Kako kaže, to je jedan od trideset otkazanih koncerata u poslednje vreme.

Pored njih, u problemu je i grupa Kolonija, kojoj je otkazana planirana letnja turneja.

-Neki letnji nastupi otkazani su nam, a neki koji su trebali da se održe u zatvorenim prostorima, prebačeni su za kraj godine-, rekli su iz benda..

Ukoliko se u obzir uzmu i Boris Horvat, Bajaga, La Lana, Tihomir Fileš, Nenad Marčec i ostali pevači i pevačice iz regiona, ukupno je otkazano 161 koncert.

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR