Glas Javnosti

OTAC MU LEŽAO U ZATVORU ZBOG UBISTVA: Milan Stanković svoj život je predao veri

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Milan Stanković otkako se pojavio na javnoj sceni ne prestaje da skreće pažnju na sebe. Iako je odlučio da se povuče sa estrade, njegovi potezi i dalje intrigiraju domaću javnost.

Milan Stanković se već neko vreme nalazi u manastiru Hilandar na Svetoj Gori, gde je često odlazio i ranijih godina i pomagao bratiji u raznim manastirskim poslušanjima.
Pevač se već neko vreme potpuno posvetio veri, a pisalo se da je hteo i da se zamonaši.

Otac mu ubio druga

Ipak, malo ko zna da život Milana Stankovića nije bio lak, a malo je poznata činjenica da je pevačev otac ubio kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.

Posle pet godina izdržavanja robije on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Porodici je javljeno da je poginuo tako što je pao sa skele.

Milan je na početku svoje karijere pričao o ovome, za njega bolnom periodu i tada je izjavio kako sumnja u zvaničnu verziju da mu je otac poginuo u zatvoru.


- Imao sam samo pet meseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz poseta. Nikada nisam imao osećaj da imam tatu, već nekog teču koga sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka s kojim je radio u pekari. Posle pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne verujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti - rekao je Stanković tada i dodao:
- Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvek sam se osećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac - izjavio je Stanković pre više od deset godina.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR