Glas Javnosti

OSVOJILI SVETSKU SCENU, Vojaž i Nući oborili rekorde: Milioni fanova Pari Sen Žermena (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Svetski uspeh naših trepera!

Mladi talentovani treperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući važe za jedne od najpopularnijih mužičara u regionu, a sada su prešli i granice Balkana i osvojili milionsku publiku širom sveta. 

Naime, čuveni francuski klub Pari Sen Žermen iskoristio je za promo video na društvenoj mreži TikTok njihovu pesmu "Gad". PSŽ na ovoj mreži prati preko 40 miliona ljudi, koji su dobili priliku da čuju Vojažovu i Nućijevu pesmu.


Video je pregledam već više od milion i po puta, a strani korisnici ove društvene mreže pitaju se koja je pesma iskorišćena u snimki. Na snimku se inače nalaze dresovi pod brojem 4, koji nosi Manuel Ugarte, kao i dres pod brojem 28, koji nosi Karlos Soler. Dresovi se nalaze na čivilucima, a u opisu fotografije stoji "Dan utakmice na Parku prinčeva".


Naše pesme su sve popularnije širom sveta. Tako je Zlatan Ibrahimović "zapalio" festival San Remo i Italiju kad je izašao uz zakove čuvene "Jutro je", koju izvodi Nada Topčagić. Nadinu pesmu mogli smo da čujemo i nedavno nakon izbora u Turskoj, dok je pesma "Luda za tobom", koju izvodi Lepa Brena, mogla čuti na košarkaškom terenu Maveriksa, na kojem je igrao Luka Dončić.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR