Glas Javnosti

ONA JE ZAMENILA JOVANU JOKSIMOVIĆ: Svi detalji transfera na Prvu televiziju! Ovo su uslovi rada koje je Bojana Ristivojević dobila! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Zameniće koleginicu Jovanu Joksimović, umesto koje voditi jutarnji program. Prva TV ponudila je bivšoj voditeljki "Parova" da vodi jednu od najgledanijih emisija na ovoj televiziji, što je ona, naravno, prihvatila

Popularni jutrarnji program Prve televizije dobija pojačanje. Voditeljima Marijani Tabaković, Mariji Savić Stamenić i Filipu Čukanoviću se od danas, pridružuje i Bojana Ristivojević.

- Bojana je dugo radila na Hepi televiziji i vodila je emisije raznih formata, od jutarnjeg programa do rijaliti programa! Zaista joj nikada nije bio problem ništa od toga da radi, ali kada su čelnici kuće počeli da je maltretiraju, zahtevajući da radi više od dogovorenog,  ona je donela odluku da ode. Iako se sa kolegama zaista fino slagala, ostali nisu imali razumevanja za nju, što je dovelo do toga da posle toliko godina rada na ovoj televiziji, prekine saradnju! Iako su je zvali da ponovo bude deo njihove kuće ona je to odbila jer sebe više nije videla tu. - priznaje dobro obavešten izvor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica)

 

-Čekala je da joj isteknu ugovorne obaveze koje je imala kao zaštitno lice ove televizije, i čim je to završeno dobila je ponudu sa Prve televizije koju bi zaista retko ko mogao da odbije. Ona će zaista pokazati da je odlična u svom poslu, i da je ovo format emisije koji joj je trebao da se pokaže u punom  sjaju. Za početak će dane podeliti sa kolegama kako bi svi bili odmorni, i kako im rad ne bi bio naporan. Što se plate tiče priča se da je dobila sumu od dve hiljade eura, jer je potpisala ugovor koji podrazumeva da će biti zaštitno lice Prve. - dodaje on. 

Bojana ne krije svoju sreću što je postala voditeljka jutarnjeg programa, jer smatra da će joj ova promena zaista prijati! 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica)

 

- Radujem se novom početku i radu na Prvoj televiziji, a posebna mi je čast što ću biti deo najgledanijeg jutarnjeg programa. Oduvek sam želela da radim jutarnji program i sada mi se ta želja ostvaruje, uz veliki trud koji sam i sama uložila kako bih bila spremna da se priključim informativnoj redakciji i "Jutru", koje je zaista impozantan program. Tim sa kojim sarađujem je odličan, urednici su sjajni i mogućnosti velike, što mi je dodatna motivacija za rad. Nadam se da ću ujedno dati i svoj doprinos da budu još bolji, ukoliko je moguće, a nadam se da jeste. Prva je porodična televizija i "Jutro" je program za sve, pa verujem da će cela porodica uživati i u "Jutru" sa mnom, a meni je drago što sam postala član porodice Prve televizije. - iskrena je Bojana

Podsetićemo, Bojana Ristivojević rođena je 1988. godine u Šapcu, gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon čega i Visoku poslovnu u Beogradu, ali i Pravni fakultet u Novom Sadu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica)

(Glas Javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR