Glas Javnosti

OLIVER MANDIĆ U SUZAMA: Da nije tebe, ja ne bih...

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je sin Olivera Mandića, Darijan (39) pretukao svoju majku i da mu je određen pritvor od 48 časova. Međutim, ovaj nekada popularni pevač, dugo se nije pojavljivao u medijima, a davnih osamdesetih šokirao je domaću javnost svojom pojavom. U nedavnom intervjuu za jednu hrvatsku televiziju, Mandić se kroz suze prisećao svoje mladosti

Naime, nakon dugog prekida gostovanja u Hrvatskoj, Mandić se nedavno pojavio na jednoj hrvatskoj televiziji evocirajući uspomene iz mladosti, i prisećajući se kako su Hrvati drugačije nego Srbi prihvatali njegovu kontroverznu pojavu, iz faze kada je nosio suknje.

"U Zagrebu bi rekli, eno ga Oliver igrao 24 sata bilijar u Dubravi  napio se pa obukao suknju", rekao je Mandić, dok je situaciju u Srbiji opisao kao znatno drugačiju i da su ga prolaznici psovali kad bi ga videli u suknji,.

On se posebno obratio legendi hrvatske muzike Mišu Kovaču i kroz suze mu poručio da je on naš Sinatra.

"Da nije tebe, ja ne bih imao m*da", poručio je kroz suze Mandić i pozvao Kovača da nastupi u Srbiji, a ceo prilog možete pogledati u videu ispod.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR