Glas Javnosti

OGULIĆE GA DO GOLE KOŽE: Halid Muslimović mora bivšoj ljubavnici da isplati 70 hiljada evra!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nekadašnja folk zvezda bivše Jugoslavije Halid Muslimović skupo će platiti bračno neverstvo.

Osnovni sud u Prijedoru doneo je presudu po kojoj je Halid Muslimović dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati 70.000 evra na ime duga koji mu je uplatila preko Vestern juniona.

U periodu između 2015. i 2018. godine, dok su bili u emotivnoj vezi, preduzetnica iz Australije finansijski je pomagala pevača i pozajmljivala mu novac.

U pitanju je iznos od 107.000 evra, s tim što je Sonja deo novca, oko 37.000 evra, Halidu dala na ruke, bez dokaza o uplati. Pošto svoj dug nije mogla da naplati godinama, Bašićeva je angažovala advokata i tužila Muslimovića sudu u Prijedoru, odakle je on, a posle godinu dana doneta je prvostepena presuda.

Halid je dužan da isplati Sonji 140.000 konvertibilnih maraka, odnosno oko 70.000 evra u roku od 30 dana. Ostatak novca, pomenutih 37.000 evra, koje mu je lično dala, sud nije uvažio, pa će Sonja ostati bez tog dela duga.

 Tačno je da sam dobila spor. Drago mi je što je sud objektivan i što je doneo presudu u moju korist. Ovim se dokazuje da nema jačeg od države i suda, da korupcija nije moguća, i da, iako ste javna ličnost, pravda je ista za sve - rekla je Sonja.

Bašićeva je navodno novac slala i Muslimovićevom sinu i ćerki, a i za to ima dokaza, te će navodno tužiti i njih i tražiti da joj se vrati dug.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR