Glas Javnosti

OGNJEN AMIDŽIĆ O SADIKU HASANOVIĆU: 'Ako već NE VOLIŠ SRBE, onda nemoj da nastupaš ovde'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznati voditelj Ognjen Amidžić smatra da skandal sa Sadikom Hasanovićem treba konačno da nas opameti.

TV voditelj,  čijeg su oca ubile ustaše u Hrvatskoj, rekao je da moramo postaviti jasne aršine prema svima koji slave ratne zločince, zvali se oni Sadik Hasanović ili Nina Badrić.

- Kako drugi postupaju prema nama, tako i mi treba prema njima. Kada neko sa našeg prostora uradi nešto mnogo blaže nego Sadik, u BiH i Hrvatskoj ga odmah razapnu! S druge strane, imali smo primer Nine Badrić, koja je posle koncerta u beogradskoj Areni, odmah sutradan napisala: 'Dobro došao kući, heroju Ante Gotovina', pa nikom ništa! Pisalo se i za neke aktuelne izvođače, kao i za neke legendarne pevače, da su izvodili pesme koje vređaju Srbe i Srbiju, pa su ti ljudi dolazili i nesmetano pravili koncerte u Beogradu. Ako već ne voliš Srbe, onda nemoj da nastupaš ovde, kao što pokojni Oliver Dragojević nikada nije hteo da peva u Beogradu - kaže voditelj i muzičar.

 

Podsetimo, Sadika Hasanovića bio je učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde granda" i u 14. sezoni takmičarskog programa stigao čak do finala. Ovih dana se digla velika buka zbog Hasanovića koji je Naseru Oriću i njegovim koljačima pevao „Ko na Božić u Kravicu dođe“.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR