Glas Javnosti

Oglasio se Rasta nakon skandala sa Anom Nikolić

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši partner reper Stefan Đurić Rasta iz braka su dobili ćerku Taru, ali već godinama unazad, otkako su se razišli neretko su u lošim odnosima.

Pevačica je jutros objavila privatnu prepisku sa bivšim mužem, potom se oglasila za domaće medije, a sada se i reper oglasio na svom Instagram profilu.

Naime, Rasta je objavio fotografije iz stana na Vračaru i tom prilikom je pokazao kako provodi vreme sa naslednicom.

Dok je ona crtala, Rasta ju je snimio, potom je objavio snimak na kom se mala Tara inhalira, a povodom skandala se još uvek nije oglašavao.


Progovorila komšinica Ane Nikolić

- Ja sam Bojana Janković, Anina komšinica. Anu viđam baš često, i to kada šeta ćerkicu ili kad je vozi negde. Mislim da je požrtvovana majka, vidi se da voli svoje dete, uvek je sa njom, uvek se smeje, uvek joj drži neku hranu, igračku. Ne znam da li je pravila neke scene u javnosti, u komšiluku je smatramo svi požrtvovanom i mirnom ženom, nisam čula ni za jedan incident - rekla je Anina komšinica.

Tim povodom oglasila se Ana Nikolić

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - kaže pevačica i dodaje:

- Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan - rekla je ona.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR