Glas Javnosti

OGLASIO SE MIKI MEĆAVA NAKON PRIČA DA JE POBEGAO IZ BOLNICE: Ovakav razlog niko nije očekivao!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Nakon priča da policija traga za njim, oglasio se i on, a evo kako se oseća!

"Danas je oko 18.30 časova iz Kovid bolnice "Arena" bez odobrenja i bez zaštitne opreme izašao Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava." glasila je vest koja je zapalila društvene mreže! Ubrzo oglasio se i glavni akter ove priče!

- Bilo mi je  normalno da idem, 14. dana sam bio. Normalno sam izašao. Ja sam otišao u Arenu, samoinicijativno. Inače sam dobio odobrenje da idem kući u samoizolaciju. Ja sam se normalno prijavio doktorima, sve normalno. Ali ja sam otišao jer je sve kako valja - rekao je Miki i dodao:

-Bolje mi je, kako ne. Ja sam hteo moje kući da poštedim, da se moji ne bi selili iz jednog u drugi stan, tako da sam na svoju inicijativu otišao u Arenu, a inače sam dobio odobrenje da idem kući. Terapiju svakako nisam primao, tako da ću se sutra javiti, i biće sve u redu. Bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim da ja idem, ali ja nisam mogao da ugrožavam svoje zdravlje.

Podsetimo, Miki se pre nekoliko dana javio iz bolnice, rekavši tom prilikom da mu je mnogo teško i da kroz ovako teško iskustvo nikada nije prošao. Nekoliko dana kasnije je u emisiji uživo, apelovao na ljude da se čuvaju i da budu savesni, ali izgleda nije izdržao da ostane disciplinovan.

(Izvor: Kurir.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR