Glas Javnosti

OGLASIO SE BAKA PRASE: Obrisao sve objave o jutjuberki Kiki (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Povodom tragične smrti Kristine Kike Đukić oglasio se Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sa kojim je Kristina bila u sukobu.

Večeras ću reći sve od srca.

Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim ja da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način - napisao je on.

-Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da "operem" svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok - objavio je jutjuber na Instagramu.

Nisam obrisao objave u vezi nje, da ne bude da bežim od svega ovoga, već sam hteo da dam svima mogućnost da slikaju, i da pokažu svoje pravo lice, dok skupljaju pažnju na ovako tragičnom dešavanju. Sve objave u vezi nje će biti uklonjene večeras, jer ne želim da budem osoba koja će kvariti uspomenu na nju - zaključuje Baka Prase.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP