Glas Javnosti

Oglasilo se Više javno tužilaštvo zbog estradnog menadžera: Otkriveno za šta se tereti

Estrada
Autor: Glas javnosti

Estradni menadžer Novak Radin uhapšen je u Beogradu

Kod njega je nađeno 50 grama kokaina, kao i pištolj koji je držao u stanu, a sada se oglasilo Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom ovog slučaja.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Novak R. (40) zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i jer je neovlašćeno držao pištolj i municiju.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Protiv osumnjičenog će biti preduzete i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 1 Krivičnog zakonika.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Novak R. je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine.

U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra.


Gla javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR