Glas Javnosti

Oglasila se supruga Dženana Lončarevića! Otkrila sve!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Dženan Lončarević razvodi se posle 25 godina braka od supruge Samire.

Posle vesti o razvodu Dženana Lončarevića, a ranije Harisa Džinovića i Dragane Mirković  mnogi putem društvenih mreža već nagađaju koji par će biti sledeći i komentarišu da našu estradu "drma epidemija razvoda".

Dženan Lončarević, kako piše telegraf.rs, poslednjih 15 godina živi u Beogradu sa svojom drugom izabranicom, i nije toliko često odlazio kod supruge u rodno Prijepolje, gde ona živi sa decom. Sada, Samira tamo živi sa jednim od sinova, pošto drugi studira u drugom gradu.

I dalje zakonita supruga pevača, Samira, oglasila se za telegraf.rs i potvrdila da se razvode. 

Kako je navela, ona radi u sudu u kojem je pokrenut proces, ali ne zna kada će razvod biti okončan, jer poštuje zakon i ne traži ništa pre reda.

- Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ja ne tražim ništa. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Trazim da se zakažu predmeti koji su pre mene, ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu - rekla je ona i potvrdila da Dženan na sve načine pokušava da ubrza proces razvoda.

- On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza - rekla je za telegraf.

Ovaj portal dalje prenosi njenu ispovest:
- Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - ističe Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina.
Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.
- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđa imena. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu - ističe ova žena. 
 - Ja za sebe imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim. Danas, sutra nešto da se desi šta bi oni? - On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod - zaključila je Samira Lončarević za ovaj beogradski portal.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR