Glas Javnosti

OGLASILA SE NIKOLIJA : Evo u kakvom je stanju Vesna Zmijanac nakon što su joj ugradili bajpas

Estrada
Autor: Glas javnosti

Vesna se još uvek nalazi u bolnici, a ne zna se kada će tačno izaći na kućno lečenje

Folk pevačica Vesna Zmijanac je pre nekoliko dana operisana u Kliničkom centru Srbije i sve je proteklo u najboljem redu.

Njena ćerka Nikolija se sada oglasila i otkrila kako se njena majka oseća.

– Majka je dobro, ne želim da razgovaram na tu temu, želim da imamo mir u oporavku, najbitnije je da je ona dobro – rekla je Nikolija.

Vesna se još uvek nalazi u bolnici, a ne zna se kada će tačno izaći na kućno lečenje.

– Vesna se uspešno oporavlja, lekari prate njeno stanje i ona je i dalje u bolnici. Uskoro bi trebalo da izađe – rekao je izvor.

Inače, Vesna je i ranije imala problema sa pritiskom.

– Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je prisatala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih lekara – dodaje izvor.

Instagram/Screenshot
foto: Glas javnostiVesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava saveta lekara.

– Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu terapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”- zaključuje izvor za već pomenuti.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR