Glas Javnosti

OGLASILA se Emina Jahović, otkrila sve o UDAJI za 14 godina starijieg milionera

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Emina Jahović navodno se udaje za 14 godine starijeg turskog milionera Kurta Danijela Santeja. Navodno je prošle nedelje svog izabranika upoznala sa porodicom jer su zajedno boravili u Beogradu.

– Emina i Kurt su nekoliko meseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Srećni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta – priča izvor blizak paru i dodaje da pevačica dugo nije želela da se sazna da je ponovo srećna i zaljubljena.

– Nije želela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno – tvrdi izvor i otkriva da je pevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima.


– Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca.

Emina je novog izabranika dovela u Srbiju da bi mu pokazala svoju zemlju.

– Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savetnik, koji je dugo živeo u Švajcarskoj. On se pre dve godine razveo i vratio u Istanbul, gde je upoznao Eminu.

Emina se nakon objava pojedinih medija u vezi sa njenom udajom oglasila, te na svom Instagram profilu kratko poručila da su glasine koje kruže lažne.

Jahovićeva je podsetimo, deset godina bila u braku sa turskim pevačem Mustafom Sandalom (53), s kojim ima dva sina – Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej, takođe, ima dva sina s prvom suprugom.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR