Glas Javnosti

ODUSTALA OD TUŽBE: Pomirili se Duško i Jelena, tužilaštvo neće pokrenuti postupak (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Karleuša ne želi da krivično goni Duška Tošića, tužilaštvo je donelo odluku da se protiv fudbalera ne pokreće krivični postupak.

Dana 07.01.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja koji se istog dana odigrao između supružnika Jelene Karleuše i Duška Tošića.

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema Dušku Tošiću su od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.


Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 03.03.2022. godine, nakon čega je dana 08.04.2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom Jelenom Karleušom obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug Duško Tošić krivično goni zbog predmetnog događaja.

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu Jelene Karleuše, tužilaštvo je donelo odluku da se protiv Duška Tošića ne pokreće krivični postupak.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP