Glas Javnosti

OD MARINKA SE OPROSTILA CRVENA ZVEZDA: Ja sam zvezdaš ceo život! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznati pevač Marinko Rokvić je osim interesovanja za muziku koje je pokazivao od malih nogu, uvek je imao pasiju prema fudbalu, posebno prema Crvenoj Zvezdi. Sada se njegov omiljeni klub oprostio od njega.

Preciznije - prema Crvenoj zvezdi, o kojoj je uvek govorio u superlativima i nikada nije zaobilazio priliku da pokaže koliko je privržen crveno-beloj boji.

Klub se povodom smrti pevača oglasio saopštenjem:

- Bio je Marinko redovan gost na fudbalskim utakmicama, zdušno je pratio klub i saosećao je sa svim uspesima Crvene zvezde. Bio je i kandidat za Skupštinu kluba. Nažalost, nedavno su se u medijima pojavile informacije da je Marinko hospitalizovan i da je u lošem stanju, a danas nas je iznenadila i šokirala vest da je preminuo.

 

- Poznati pevač, muzički doajen koji za sobom ostavlja brojne hitove kojih ćemo se zauvek sećati i koje ćemo sa ponosom pevati, poput "Skitnica", "Potražiću oči nešto zelenije", "Ti za ljubav nisi rođena", "Zanela me svetla velikoga grada", "I kad me svi zaborave"...

  • Još uvek odzvanjaju čuvene rečenice: "Ja sam zvezdaš ceo život!", Davni su to dani kada sam zavoleo Zvezdu, bilo je to vreme Dragana Džajića. I danas redovno pratim mečeve i imam miljenike među fudbalerima. To su Katai, fenomenalan igrač, Ivanić, pa Borjan, koji je Zvezdu uveo u Ligu šampiona.

540x_80marinko 

FK Crvena zvezda izražava duboko saučešće porodici Rokvić! Neka mu je večna slava - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Pored muzike, voleo je i da trenira fudbal. Po završetku osnovne škole došao je u Beograd, u želji da upiše muzičku školu. Međutim, sva mesta su bila popunjena, osim na odseku za klarinet, ali se Marinko ipak odlučio za elektrotehničku školu i učlanio se u kulturno-umetničko društvo "Nikola Tesla" u kom je pevao.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR