Glas Javnosti

OBRISALA GA IZ ŽIVOTA I SA KOŽE: Ljupka Stević UKLONILA TETOVAŽU posvećenu GENERALU SIMIĆU!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ljupka Stević koja je sredinom septembra demolirala dva automobila bivšem partneru, generalu Dragiši Simiću Simketu, uklonila je tetovažu koju mu je posvetila pre devet godina.

Naime, pevačica je na vratu imala istetoviran Dragišin nadimak "Simke", a s obzirom na to da su raskinuli i da ga je "obrisala" iz života, isto to je uradila i sa tetovažom.

Ljupka je sebi peglom za kosu ispržila vrat i tom prilikom pokazala je mesto gde je imala tetovažu, međutim, nakon incidenta sa generalom, uklonila ju je.

- Ispržila sam vrat, ne znam da se vidi. Spržila sam se onom presom kada sam uvojala kosu. Kako je samo legla - rekla je Ljupka snimajući svoj vrat.

- Istetovirala sam Dragišin nadimak. Za mene je on bio najvažniji čovek u životu. To sam uradila jer sam ga iskreno volela. Iz života sam ga obrisala, još sa vrata da ga skinem i s tom pričom sam definitivno završila - rekla je Ljupka ranije.

Podsetimo, pevačica je nakon saznanja da je genral vara sa drugim devojkama suočila sa Dragišom, a onda je na parkingu ispred zgrde izlupala njegova dva automobila.

Foto: Instagram

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR