Glas Javnosti

Nući zbog marketinga zove advokate: Izraz "bebo" ne dozvoljava nikome da koristi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Treper je sve sam objavio na društvenim mrežama

Igor Panić, poznatiji kao Nući, iznenadio je pratioce na društvenim mrežama objavom koja je vezana za reč "bebo".

Kao što je poznato, treper je pre nekoliko godina, tačnije u junu 2020. objavio pesmu pod nazivom "Bebo" koja je postala veliki hit. Toliko veliki da on sada ne dozvoljava nikome da koristi tu reč u marketinške svrhe. 

On je na svom storiju objavio reklamu jedne prodavnice, koja je pomenutu reč iskoristila za reklamiranje, te je objasnio i da je njegov advokat njima poslao opomenu.
- Supermarket piše mojim advokatima da nije koristio reč "bebo" u svojoj kampanji. Šta vi mislite - upitao je on svoje pratioce.


I zaista, Igor Panić Nući je u opisu postavio i odgovor nadležnih iz pomenutog lanca koji su njegovom advokatu napisali sledeće:

- Poštovani, ovim putem vam obaveštavamo da smo analizirali opomenu koju ste podneli u ime vašeg vlastodavca gospodina Igora Panića i da smatramo da je ista neosnovana. Objavama na društvenim mrežama koje ste naveli u opomeni nije korišćeno autorsko delo vašeg vlastodavca, te stoga nije ni došlo do povrede moralnih autorskih prava - stoji u odgovoru.Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR