Glas Javnosti

NOVI DETALJI PLJAČKE SEVERININOG STANA: Sprejom isprskali video nadzor da SAKRIJU TRAGOVE!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Stan pevačice Severine Kojić, pre dva dana je opljačkan, što je potvrdila i hrvatska policija. Sumnja se da je pevačicin stan tipovan.

Provalnici koji su opljačkali stan Severine Kojić, u isti su upali kada je pevačica sa menadžerom Tomicom Petrovićem otišla na sastanak. 

Zanimljivo je da se penthaus nalazi u zagrebačkom naselju Kozjak, koje u potpunosti pokriveno kamera, zbog čega se policija uzda da će snimci sa kamera, pomoći u rasvetljavanju slučaja. 

 

"Ovo danas... Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi," rekla je pevačica za 24sata.hr, na dan pljačke. 

Kako prenose hrvatski medji, lopivi su, da bi sakrili tragove, video nadzor na zgradi preko puta pevačicine, isprskali sprejom, a ni kamera koja je na Severininoj zgradi nije mnogo pomogla, jer je bila pod čudnim uglom.

Kako je nakon pljačke saopšteno, u pevačicinom stanu bila je nova kućna pomoćnica, koja su provalnici vezali. Žena je prošla bez povreda, ali je svakako preživela veliku traumu zbog situacije kojoj je prisustvovala. 

 

Kako se sumnja, pevačica je danima praćena i njen stan je tipovan.

Kolika je tačna materijalna šteta i šta su lopovi sve odneli, nije utvrđeno, njen PR se oglasio saopštenjem da su svi dobru i da je sada sve na policiji. 

Severina je u toku jučerašnjeg dana provela neko sati u razgovoru sa inspektorima u policijskoj stanici. 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR