Glas Javnosti

NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA ODGOVORILA MARINI GAGIĆ: 'Ona me ne zanima!'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Barbara Bobak, nova devojka Darka Lazića, odgovorila je na prozivke Lazićeve bivše verenice, Marine Gagić.

Pevačica "Zvezda Granda", Barbara Bobak našla se u centru medijske pažnje, zbog navoda da je upravo ona nova izabranica Darka Lazića. 

Iako je Darko Lazić demantovao navode da je uplovio u novu emotivnu vezu, njegova majka se oglašavala na ovu temu, čime je dodatno dolila ulje na vatru, a osim Darkove majke i Lazićeva bivša verenica je iskoristila svoj medijski prostor da kaže svoje mišljenje o pevačici. 

 

Sada se Barbara prvi put oglasila za medije, te je odlučila da ispriča svoju stranu priče. 

Kako ona ističe, njih dvoje se poznaju od prvog maja, kada je Bobak zapevala na jednoj proslavi, čime je oduševila Lazića, te se prema njenim rečima oni od tada ne razdvajaju. 

"Počeli smo i da sarađujemo, tako da sada pevam sa njim na nastupima. Evo baš smo pre nekoliko dana bili zajedno i u Švajcarskoj. Radili smo jednu privatnu proslavu. Lepo smo se proveli, a našli smo vremena i da uživamo. Ne živimo zajedno, ali dosta vremena provodimo zajedno"ispričala je pevačica. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

 

Barbara se osvrnula i na navode da je bivša verenica Darka Lazića isprozivala i da je rekla kako je ona njena kopija. 

"Mene to ne zanima, to su za mene dečje bolesti. Ako želi bilo šta od mene, ako ima neki problem, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove. Ja zaista ne želim da se prepucavam sa njom preko novina. Nije lepo, a nije ni damski. Priča se da mi ona preti, ali ja moram iskreno da kažem da se meni lično nije obratila, jer se mi ni ne poznajemo," objašnjva Bobak. 

Prema pevačicinim rečima, Darkova bivša je ne zanima, a svako prepucanvanje preko medija sa Marinom, bilo bi klinački. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

 

Barbara nije želela da otkriva više detalja o odnosu sa pevačem, zato što želi da izbegne skandale sa njegovom bivšom verenicom.

"Ne bih želela da pričam detaljno šta se dešava među nama, jer ne mogu da se borim sa vetrenjačama. Uostalom, to je naša privatna stvar".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR