Glas Javnosti

NJEN POZIV GA JE SLOMIO: Džej pred svima PLAKAO KO KIŠA!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Džej Ramadanovski bio je jedan od najboljih naših pevača ali i najemotivnijih i to nikada nije krio pa ni pre tri godine kada je sa ćerkom Marijom gostovao u jednoj TV emisiji.

Naime, jedna gledateljka se uključila u emisiju i svojim rečima rasplakala Džeja.

- Marija, budi ponosna na svog oca, budi srećna što imaš takvog oca. Svako voli svog roditelja, ali on je izuzetan - obratila se gledateljka prvo pevačevoj ćerki Mariji, a potom rasplakala Džeja, koji nije mogao da zaustavi suze.

 Dragi moj Džej, hoću nešto da ti kažem. Ti si naša legenda. Nemojte da mi ga pomerate iz kadra, hoću da ga gledam, nisam ga se nagledala! Dragi Džej, od pesme „Zar ja da ti brišem suze“ pa do svega ovoga danas. Nemoj, Džej, nemoj, suze molim te! Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali, pored tebe smo živeli. Ti si jedna od legendi koja nikada neće nestati! Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena u mnogim srcima! U mom, to znam, ali u mnogim srcima. I budi srećan što si se rodio. Ja sam srećna što te imamo. Džej, dragi Džej... Budi jak! Podigni glavu i samo napred! Molim te, Džej, ne možemo bez tebe! Veruj mi, ja ne mogu da zamislim da ne mogu da čujem tebe, lutko moja, kako mi se smešiš. Ti imaš dušu, ti imaš srce, dragi moj Džej. Meni sada idu suze... Godine su sve rekle i vekovi će ostati da pričaju o tebi. Tvoje pesme govore, tvoja duša govori, tvoje srce... Sve ono što ti imaš u tebi. Mi imamo dosta dobrih pevača, ali ne zna svako da pokaže, dušom da iznese svaku pesmu i stih. A ti si, moj Džej, to umeo od prvog trenutka kad si se pojavio - ispričala je gledateljka, zbog koje je pevač plakao kao kiša.

- Rasplaka me, ženska glavo - bilo je sve što je uspeo da kaže Džej.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR