Glas Javnosti

Njegovo ogromno bogatstvo koje je stekao, pripašće njoj!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Konjević je jednom prilikom za medije rekao da je samo od jednog nastupa zaradio sumu novca kojom bi mogao da kupi nekretninu!

Šerif Konjević stekao je veliko bogatstvo tokom svoje dugogodišnje karijere, a sve to odlučio je da ostavi jednoj osobi. Konjević je jednom prilikom za medije rekao da je samo od jednog nastupa zaradio sumu novca kojom bi mogao da kupi nekretninu, te tako ne čudi što se za njega kaže da je "kralj bakšiša".

- Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - rekao je Konjević prenosi espreso.co.rs.

Šerif Konjević stekao je veliko bogatsvo tokom svoje dugogodišnje karijere, a sve to odlučio je da ostavi svojoj supruzi. 

„Ja svoju ženu volim najviše na svijetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila“, ispričao je pjevač.

Konjević je istakao da njegova supruga vodi brigu o svemu, a svoju pažnju najviše usmjerava ka njemu:

“Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo.” 

Inače, Konjević je jednom prilikom za medije rekao da je samo od jednog nastupa zaradio sumu novca kojom bi mogao da kupi nekretninu, te tako ne čudi što se za njega kaže da je “kralj bakšiša”.

Pjevač je pre braka sa sadašnjom suprugom, Kanitom, imao brak. Bio je oženjen Jasnom, koja se nakon njihovog razvoda udala za pjevača Nina Rešića.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR