Glas Javnosti

NISAM BILA ZA TO, ALI SU ME NAGOVORILI! Aleksandra Prijović otkrila zašto više neće glumiti!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih pevačica, a publika je imala priliku da je gleda i u jednoj domaćoj seriji.

 Aleksandra je igrala lik pevečice u popularnoj domaćoj seriji “Ubice mog oca”, a ovaj izlet pred kamere je bio prvi, ali i poslednji.

Iako je ranije izjavljivala da joj je “bilo malo neprijatno kada je ta gluma u pitanju”, ali da je “zadovoljna snimljenim i komentarima gledalaca”, pevačica sada za Grand kaže da je ubuduće nećemo gledati u serijama i filmovima.

– Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pevačica, a ne glumica – rekla je Prija.

Aleksandra je svojevremeno rekla da joj je najteže bilo da snimi scenu ispitivanja jer “nije mogla da zapamti toliko teksta”, ali i otkrila šta je za nju bio najveći šok. 

– Kada smo se dogovorili da cu ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da procitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo “strasni poljubac”. I rekla sam: “Nema šanse”, na šta mi je Filip rekao: “Što se ne bi poljubila, šta ima veze!”. Naravno, šalio se. Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnela kada bi moja baka to videla, mislim da bi me ubila – rekla je ona.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR