Glas Javnosti
posta

NIKOLINI OSTAO KREDIT OD 800.000 EVRA: Nakon smrti Vidoja Ristovića nema NASLEDSTVA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pravo na nasledstvo imaju udovica Nikolina Pišek i ćerke Matea i Una Sofija ali to nije slučaj sa Vidojem Ristović jer se ispostavilo da on uopšte nije imao imovinu na svoje ime.

Ni stan u Beogradu u kojem je živio sa porodicom nije njegov već se vodi na ime njegova oca Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, što je Viktor i potvrdio ovih dana.

- Sva imovina mog sina je na moje ime, ne znam samo zašto se o tome sada priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Izgubio sam sina, ne razmišljam o imovini. Što se podele imovine tiče sve je moje i ne znam o kakvom deljenju me pitate. Ne zanima me što se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam što očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem - rekao je Miša Grof, preneo je tada Mondo.

Ali kako tvrdi Kurir, Nikolina i Vidoje su u Zagrebu kupili vilu vrednu milion i po evra. Međutim, nisu imali dovoljno novca da je kupe kešom pa su u austrijskoj banci podigli kredit od 800.000 evra. Kuća se, navodno, vodi na Nikolinino ime.

Što se ostatka imovine tiče, vrlo je verovatno da je Nikolini ostao bogat nakit i vredne slike i umetnine u Zagrebu ali što se Beograda tiče, tu ništa nije bilo u vlasništvu Vidoja Ristovića već se sve vodilo na njegovog oca Mišu Grofa čiji je on sin jedinac.

Saga oko nasledstva tek počinje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR