Glas Javnosti

Niko nikad kao Ceca!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Svetlana Ceca Ražnatović postavila je još jedan rekord, najveći na Balkanu! Ovog puta nije reč o najvećoj koncertnoj poseti već plaketi „Golden Award“.

Istu dodeljuje najveća svetska video platforma Youtube, a Ceca je jedini izvođač na prostorima Balkana koja ima milion pratilaca na svom Youtube kanalu ali i najveći broj pregledanih spotova.

- Yutube kanal Svetlana Ceca Ražnatović je zvanično najveći personalni artist kanal na Balkanu. Najveći je i personalni mužički kanal po broju ostvarenih pregleda, preko 1.5 milijarde. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda - stoji u obrazlozenju nagrade. Dakle, radi se o kategoriji za muzički kanala umetnika, odnosno personalni. Nije reč o komercijalnom, TV kanalnu ili kanalu nekih produkcijskih kuća koji okupljaju raznu publiku od interesovanja i sadržaja - stoji u pojašnjenju davalac ove nagrade. Ovaj podatak dostupan je na proveru svim korisnicima najpopularnije aplikacije na planeti „Youtub“ gde se jasno može videti broj pregleda svih video klipova, kao i broj pratilaca u osnovnim podacima. Ako se posmatra analitika, najveći broj ljudi koji redovono slušaju Cecine hitove dolaze iz Beograda, potom Zagreba, Sofije, Sarajeva, Podgorice i drugih gradova. Uz kompletno dostupne podatke, moglo bi se reći da je reč o najkredibilnijem priznanju koje je rezultat sve opšte popularnosti kod publike.

O ovom priznanju, Ceca Ražnatović kaže:

- Jedna veoma lepa vest za mene, a posebno u ovim teškim vremenima. Sa druge strane, ovo je nagrada koja mi je dodelio višemilionski auditorijum. Ponosna sam i srećna! U periodu kada smo svi osuđeni da vreme provodimo kod kuće, jedan od izvora mira ili lek za dušu je pesma, te verujem da se mnogi moji fanovi prisećaju momenata kada smo zajedno u glas pevali na koncertima naše omiljene pesme i jedva čekam da to ponovo zajedno radimo - izjavila je Ceca ovim povodom.

 

Izvor: Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR