Glas Javnosti

НИЈЕ ЖИВОТ РИЈАЛИТИ: Слобу Радановића замало линчовали у Сарајеву због идиотских твитова о Рамазану и Сребреници?

Estrada
Autor: Глас јавности / Н1 / од 23.07.2018.

Радановића су у суботу увече гађали флашама у једном сарајевском клубу, бесни због његових наводних писања на Твитеру.

Слобу Радановића хтели су да линчују у једном сарајевском клубу зато што је пре неколико година на Твитеру написао да је поносан на све што се деведесетих година догодило у Сребреници. Бивши учесник "Задруге" је, наводно, пре уласка у ријалити на свом налогу објавио твит који је увредио муслимане у Босни:

- Док је год за Хрвате "Олуја" ослободилачка акција, за мене је Сребреница понос и дика - написао је Слоба на Твитеру. Он је својевремено извргао руглу и велики муслимански празник:

- Срећан Рамазан, зовите на прасетину.

Због ових реченица једва је извукао живу главу у суботу увече. Иако је певао у клубу који се налази у Источном Сарајеву, где претежно живе Срби, међу гостима је било и неколико муслимана који су желели да се разрачунају са певачем.

Према тврдњама једне од Слобиних обожаватељки, они су га гађали стакленом флашом:

- Све је било у реду до пред сам крај. Ти момци, који су иначе познати по проблематичном понашању и провокацијама, почели су према бини да бацају стаклене флаше. Настала је фрка, гужва, општи хаос, тако да је обезбеђење одмах морало да склони Слобу са сцене. Мислим да су му у том метежу чак и поцепали мајицу. Ситуација је баш била напета и он се скроз погубио - каже наша саговорница. После инцидента Радановић је одмах отишао у свој апартман, а убрзо је напустио Сарајево јер је већ у недељу увече имао заказан наступ у Црној Гори, у Сутомору.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR