Glas Javnosti

NIJE DOBRO PROŠLA: Srpski milioner namamio Teodoru u automobil, kada je rekao šta želi od nje pevačica se potpuno izgubila! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Pevačica će drugi put dva puta razmisliti pre nego što uđe u skupoceni automobil!

Pevačica Teodora Džehverović nakon što je postala glavna tema svih medija nakon objave da naplaćuje svoje personalizovane video čestitke fanovima i to po ceni od čak 500 evra, pokušala je na sve načine da se opravda. Međutim, nije bila bas uspešna u tome, ali izgleda da je u njenom slučaju tačna ona narodna "karma sve vrati" pa je tako umesto na nekoj ludoj zabavi završila na selu!

 Poznati jutjuber i jedan od najmlađih milionera Bogan Ilić poznatiji kao Baka Prase pozvao je pevačicu u svoj automobil i ponudio da ide sa njim u Šabac! Iako je pevačica mislila da je sve šala, pristala je! Međutim, tek kada su stigli na seosko imanje ona je shvatila da će morati da se pomuči te da nikako neće biti dan za uživanje!

 Bogan je sve unapred dogovorio sa domaćinima imanja, a od pevačice je zahtevao da čerupa piliće što je nju šokiralo! Šta je još morala da uradi,pogledajte u nastavku!

(Glas Javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR