Glas Javnosti

NEKO MU JE SIPAO DROGU U PIĆE! Oglasio se advokat Darka Lazića: Tačno je da je bio pozitivan na narkotike

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Darko Lazić danas je u prisustvu advokata dao odbranu dežurom sudiji gde je navodno u celosti priznao izvršnje prekršaja vožnje bez vozačke dozvole, uz napomemu da poseduje vozačku dozvolu u inostranstvu koju još nije uspeo da preuzme. Takođe, navodno je priznao da je popio nekoliko alkoholnih pića pre polaska, i nije sporio visinu izmerenog alkohola.

"Tačna je činjenica da je prilikom uzorkovanja droga test pokazao da je pozitivan na prisustvo narkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da nista od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu. Pretpostavljao je da se na nekom nesporazumu, pogrešno uzetom čašom pića, jer je u društvu bilo mnogo nepoznatih lica, al je prihvatio da se ova agonija završi danas i maksimalno je novčano kažnjen ukupnom kaznom od 200.000 dinara.


Dodao bi samo da su navodi da se bahato ponašao u policijskoj stanici neistina i da se oko celog slučaja podigla bespotrebno velika drama" rekao je Lazićev advokat za portal Nova.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR