Glas Javnosti

Nekad je imao sve, pa je izgubio: Halid Muslimović hteo i avion da kupi, ali ga život okrenuo na drugu stranu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Halid Muslimović gost je emisije "Ceca show" gde je u društvu pevačice Kaje Ostojić otvorio dušu o svom životu, karijeri i ljubavi koja traje već više decenija.

Pravi preokret u životu Halida Muslimovića desio se 1984. godine, kada je, kako kaže, voz zakasnio iz Prijedora, pa je bez probe uleteo u Halu Pionir da nastupa sa najvećim zvezdama i sve ih pobedio.

- Velika stvar u mom životu je 1984. godina kada sam zakasnio na probu u Hali Pionir. Tada sam nastupio bez probe i pobedio sam sve zvezde tamo sa 70 posto glasova i moja pesma je postala hit. Muziku i tekst sam skoro ja radio. Bez probe sam izašao - kaže Muslimović.
Tokom svoje karijere zaradio je mnogo, ali je tokom rata devedesetih mnogo toga i izgubio.
- Halid je imao pravi raj u Prijedoru, sve je to srušeno do temelja - rekla je Ceca, a Muslimović se nadovezao:

- Trebalo je da kupim i svoj privatni avion, ali je počeo onaj haos devedesetih. Ali, nećemo sada o tome. Svi su narodi dobri, politika je bila loša, ali pesma je važna - kaže Halid Muslimović.

Danas uživa na ranču

Popularni pevač nedavno je otkrio i da je mnogo toga i povratio, pa sada ima i privatne biznise, ali i ranč na kome uživa.

- Ja sam još uvek nekako skučen sa vremenom. Imam puno obaveza, mnogo nastupa, radim u studiju za sebe, radim nekad i za druge... Imamo porodični biznis, maltene tri firme u Prijedoru. Moja porodica vodi, ja im pomažem, moram biti prisutan - rekao je pevač jednom prilikom, pa dodao:


- Imam, pored toga, i ranč, gde opustimo dušu, malo oko voća, povrća... Imamo neku svoju porodičnu, životnu harmoniju, ali šta ću, moj posao je takav da putujem, putujem, putujem...

Muslimović je u braku sa suprugom Adisom, sa kojom ima dvoje dece, ćerku Lejlu i sina Edisa, koji su, kako je otkrio, talentovani za muziku.

- Imao sam sreću da je to sve išlo kako treba. I žena mi je iz iste branše, pa je imala razumevanja. Mislim da nemam veliku dozu ljubomore, ali ja volim da sve štima. Kada ne štima, onda... - kaže Muslimović za "Ceca show" i dodaje da svako ko kaže da nije ljubomoran laže.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR