Glas Javnosti

Nedu Ukraden ŠOKIRALA vest o smrti Marinka Rokvića: Umro je veliki pevač, čovek koji je ostavio iza sebe divne sinove i velike hitove narodne muzike (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini nakon duge i teške bolesti, a od njega se potresnim rečima oprostila Neda Ukraden.

Neda je šokirana otakako je saznala tragičnu vest.

- Marinko zauvek živeti u svojim pesmama koje je ostavio iza sebe. Umro je veliki pevač, čovek koji je ostavio iza sebe divne, talentovane sinove i velike hitove narodne muzike. Nedostajaće njegove interpretacije , koncerti, nastupi, ali ostaće zauvek da traju njegove sjajne pesme da budu primer novim generacijama pevača kako se peva i bira dobra pesma. Neka počiva u miru! Njegovoj supruzi i sinovima upućujem najiskrenije saučešće“, rekla je Neda.

Podsetimo, pevač Marinko Rokvić preminuo je u Beogradu u 68. godini.

Karijeru Marinka Rokvića ljudi će pamtiti po mnogobrojnim hitovima, a jedan od najvećih je legendarna pesma "Ti za ljubav nisi rođena".

Karijeru je započeo 1974. godine i snimio dvadeset jedan studijski album i nekoliko singl-ploča i veliki broj hitova: Skitnica, Svađalice moja mala, Potražiću oči zelenije, Zanela me svetla velikog grada, Polomio vetar grane, Da volim drugu ne mogu, Jedina moja, Ti za ljubav nisi rođena, Ljubav stara srce para, Tri u jednoj...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR