Glas Javnosti

Neda Ukraden PRIZNALA zašto se nije ponovo UDALA: 'I sada imam dve AKTUELNE BRAČNE PONUDE'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Neda Ukraden otvorila je dušu i pred TV kamerama prvi put progovorila o tome zbog čega, posle razvoda, nikada više nije udavala.

- Ja sam sa svojim suprugom provela 15 najlepših godina svoje mladosti jer sam njega upoznala kad sam imala 19 godina , na prvoj godini studija. On je tada imao 33 godine, slobodan, po zanimanju reditelj. On je odmah hteo da se ženimo. Njegovi su roditelji bili srećni što je našao neku da ga smiri. A ja na početku života, ja dobila krila da malo poletim - počela je priču Neda.

Kako je rekla oni su se posle 10 godina zabavljanja venčali.

- Oženili smo se jer smo došli na vrh glave i njegovim i mojim roditeljima, prijateljima, svađali se, mirili se. E, posle godinu dana sam rodila malu i onda sam videla da je jedno zabavljati se, biti našminkan, napirlitan, i doći dobro raspoložen na sastanak, a drugo je pod istim krovom deliti trenutke i obaveze - ispričala je Neda gostujući na HRT, prenosi ,,Telegraf''.

Tu, kako kaže, dolaze do izražaja različite naravi, karakteri, mentaliteti.

- I nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan, a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu - istakla je Neda Ukraden i dodaje:

- Pitaju me kako lepo izgledam - pa zato što me niko ne nervira. Bolje da ste bez auta, štikli, i slično nego da ste sa nekim od koga vam je muka, od koga vam se stvara neka kiselina u želucu od koje možete dobiti rak.

Otkrila je da je i dalje predmet udvaranja i da još uvek ima dve aktuelne bračne ponude.

- A nisam se udala zato što sam žena koja ima dete. Ja sam prevashodno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite sa koferom gde hoćete. Ali kad imate dete… Dovesti dete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Ćerka je bila ušuškana, ja tu, dve bake, dve deke, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke. Nije samo zbog nje ali to mi je prevagnulo na jezičku. Da ja nju istrgnem iz sredine gde se dobro oseća zbog nekog svog ćefa. To nisam htela- iskrena je bila Neda Ukraden.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR