Glas Javnosti

NEDA UKRADEN OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA: Ovo može svako od nas da PRIMENI, veoma je jednostavno

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jedna je od najlepših žena na našim prostorima

Neda Ukraden decenijama je deo estradne scene, a svoju karijeru gradila je na dobrim pesmama i odličnom glasu.

Pevačica je jednom prilikom govorila kakva je bila u trudnoći, ali je otkrila i kako se hranila u tom periodu.

"Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, belančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko ugojila. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 kada pred porođaj. Ali sam želela da izbegnem samo jedno: nisam želela da izgledam kao očajna trudnica", ispričala je ona.

Neda se potom prisetila momenta kada je trebalo da krene na porođaj:

"Spremila sam fino i doterala kao da idem na snimanje neke emisije. Ponela sam svoj neseser, probudila supruga i rekla mu ‘Hajde, sad možemo da idemo.‘ Njega je već uhvatila panika pri ustajanju iz kreveta."

Neda je uvek važila za pravu lepoticu, te je otkrila i to koliko često trenira i kako održava svoj savršeni izgled.

"Svaki dan, ili svaki drugi odradim svoj ‘tabata workout‘. Vodim računa koliko je moguće. Toliko sam na putu da ne može čovek da se pridržava svega, ali nema cigareta, alkohola, prejedanja. Ali svako ne može čovek da vodi baš uredan način života kada si po 7-8 sati na putu, ali u svakom slučaju trudim se da vodim izbalansiran način ishrane. Kada sam kod kuće zna se da ja spremam. Obožavam da kuvam i nije mi svejedno šta jedem", iskreno je ispričala pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pevačica se potom dotakla i svoje karijere i toga šta je porebno da bi neko uspeo:

"Sreća je svakako potrebna. Ali za sreću se morate izboriti. Jer ako vam je bog dao šansu, a dao vam je čim imate talenat, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke odlaska, takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kafani i tamo će i završtiti a mogli su mnogo više. Prosto možda su bili zadovoljni svojim ispod prosečnim plasmanom svoga talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudija i davati savete. Neko voli toplinu doma, a karijeru propušta nekima poput mene koji su ceo život na točkovima."

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR