Glas Javnosti

NEĆU DA BUDEM S NJIM U EMISIJI: Bivša članica "Lune" napustila studio zbog Čede Čvorka, voditelji u ŠOKU (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bivša clanica grupe Luna, Maja Marković i osnivač Čeda Čvorak ponovo su se, nakon mnogo godina, našli u istom studiju.

Maja Marković se nakon odlaska iz grupe slabo pojavljivala u srpskim medijima, a sada je, posledužeg vremena, gostovala u jednoj emisiji. 

- Pošto sam sad u Srbiji, ne razmišljam mnogo o prošlosti, već sam fokusirana na sadašanjost. Razbacana sam na mnogo strana, više mogu da pričam o tom periodu - rekla je Maja Marković na početku gostovanja u "Pulsu Srbije" ne znajući da joj se sprema iznenađenje.


- Vrhunac moje karijere tek sledi. Sa suprugom sam prošla celu zemaljsku kuglu i kroz jedan poseban muzički rad, upoznala sam i život i muziku iz drugih uglova- rekla je pevačica, a prenosi kurir.rs.

Onda su u jednom momentu voditelji najavili gosta iznenađenja, da bi se u studiju pojavio Čeda Čvorak, osnivač grupe "Luna" i nekadašnji Majin saradnik.

Vidno izrevoltirana kada ga je videla, Maja je istakla da je njihov odnos takav da ne može da gostuje sa njim u istoj emsiji. Rekla je da ne želi da ima nikakav odnos sa njim, a uviše navrata je navodila da ju je maltretirao i da je nije isplaćivao. 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kurir.rs (@kurir.rs)


Kada je Čvorak ušao, Maja je momentalno ustala, pokupila svoje i pozdravila se sa voditeljima. Čeda je rekao da ne želi da joj kvari gostovanje i iznenadio se njenom reakcijom jer je, prema njegovim rečima, njihov poslednji susret protekao potpuno normalno.

Iznenađeni su bili i voditelji koji nisu uspeli da zadrže Maju u studiju koja ga je istovremeno napustila sa Čedom Čvorkom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP