Glas Javnosti

NEĆEŠ TI MOJE DETE: Goca Božinovska pretukla ženu, KRVAVU je vukla po ulici, pa priznala OVO!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Goca Božinovska jednom prilikom na televiziji je ispričala šta je spremna da uradi da bi zaštitila svoje dete i kako se jednom prilikom ozbiljno sukobila sa jednom ženom.

Poznata pevačica je ispričala kako je ušla u okršaj sa jednom ženom zbog sina Mirka i da je to jedna od najgorih stvari koja joj se dogodila. Ona je objasnila kako je žena njenom sinu, koji je tada bio mali, udarila šamar, što ju je strašno razbesnelo.

- Potukla sam se sa jednom ženom koja je Mirku udarila šamar. Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice. Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: „Ko je tukao moje dete?”, a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu - ispričala je svojevremeno Goca u emisiji „Amidži šou", pa dodala: 

- Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. Ustvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukle smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne - izjavila je Goca Božinovska svojevremeno, a prenosi Alo!

ŽIVOTNA DRAMA DRAGANE LOVČEVIĆ: BITKA SA ĆERKOM SUDIJOM DO POSLEDNJEG DAHA
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR