Glas Javnosti

NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Rada Manojlović oglasila se nakon što su njeni snimci završili na sajtu za odrasle! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Nedavno je pevačica Rada Manojlović završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada rešila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla.

Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima - rekla je Rada i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??? @_marija_manojlovic_ ??

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

 

Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo... Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba.

Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim "katalozima" i "rane radove" mojih pojedinih koleginica. Ta reč ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? @svet_rs ?

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

 

 

(Izvor: Glas Javnosti /Magazin Novosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR