Glas Javnosti

NE MOŽE MIRAN: Saša Popović ulaže MILIONE u novi biznis, a uortačio se sa OVOM pevačicom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bivši vlasnik "Granda" Saša Popović je po godinama ispunio uslove za penziju, ali ne namerava da prestane da radi, već naprotiv, dalje ulaže u biznis.

Kako mediji saznaju, Saša je rešio da se uortači sa svojom koleginicom Viki Mijković i njenim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i uđe u novi biznis.

- Svi su se nadali da će Sale da se konačno posveti sebi i porodici jer radio je i naradio se decenijama unazad. Ali izgleda da se Suzana džaba radovala da će sledeće godine sa mužem pod ruku putovati svetom i imati ga samo za sebe. Jeste ga se načekala, ali izgleda da on bez posla ne može. Navikao je čovek da radi, da se bori, da privređuje - navodi izvor, a prenosi Alo!

Saša na Bežanijskoj kosi navodno gradi stambenu zgradu, a u projekat je uključena i pevačica Viki Miljković koja ima firmu za uređenje stanova, a nedavno dobila i dozvolu i za prodaju nekretnina.

- Ne bi oni pokretali nešto da ne znaju da će se to isplatiti. Što se kaže, stari su to lisci. Pogotovu što je cena kvadrata tamo preko dve hiljade evra, a može da ide još gore - navodi sagovornik.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR