Glas Javnosti

NATAŠA BEKVALAC POTPUNO ISKRENO: Za BRAK nisam zainteresovana, zajednički život mi ne treba!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Nataša Bekvalac novom pesmom zaintrigirala je publiku, ali i otkrila dosta tajni svog privatnog života.

-U ovoj pesmi ne vidim ništa skandalozno. Ono gde smo mi naviknute, je da se krijemo i iza lažnog morala, života, osmeha. Imam 42. godine, zaista mi ne pada na pamet da se krijem iza bilo čega, pogotovo ne iza laži, jer mi je laži generalno baš pun kofer. Ne kažem da nisam nekad, ali hoću da živim život i da pevam pun gas. Strah me je samo paralisao i sve to sada gde se bojim, ja tu najviše gazim – rekla je pevačica za koja iza sebe ima tri braka, a u spotu za pomenutu pesmu opet ima bidermajer, iako je to mnogima zaličilo da može doći i do četvrte udaje, Nataša je tačku stavila na trećoj.


- Tri puta sam htela i trajalo je dok je bilo dobro, onda kada je postalo da bude jako loše i neizdrživo ja sam to prekidala i to je cela priča. Kada je zajednički život i brak u pitanju, nisam više zainteresovana, moje devojke su sve starije i moj fokus je tu. Nemam ništa protiv ljubavi, jako verujem u ljubav, jako verujem u sve, ali u principu meni zajednički život ne treba, pogotovo zato što ne mogu to da zamislim sa Hanom i sa Katjom. Katja za koji dan puni četiri godine, a Hana za koji dan petnaest, a svaka naredna godina je najteža i za jednu i za drugu i za mene kao roditelja. Moj fokus je apsolutno stavljen na njih dve i na moju karijeru, a kada samo te dve stvari hoćete da radite dobro, ne možete biti uspešne na svim poljima. Stvari sam poređala po prioritetu, ovo su moji.Bekvalčeva često na svojim društvenim mrežama deli fotografije sa svojim pratiocima, a nedavno je objavila i kako njena fotografija prolazi kroz faze uređivanja, što ona ne radi često, ali je dokazala da nije uvek sve onako kako i izgleda.

- Vrlo spontano se to desilo. Prvo moram da objasnim, da je fotografija broj jedan, sirova fotografija, ali da ja i na toj fotografiji isto imam tim ljudi koji je radio na njoj, gostovala sam u jednoj emisiji. Onda kada imaš tim ljudi, koji te napravi najbolje što može, a svi su najbolji u svojim poslovima, a nakon toga dolazi do obrade, ja u većini slučajeva nemam. Nemam ništa protiv malo ulepšavanja, inače volim da ulepšam i stvarnost i život i sve, ali ne u dozi koja ugrožava mene u bilo kom smislu. Onda se pojavio trend koji je ekstreman i zapravo nismo ni svesni- ističe Nataša za “Ekskluziv“ i dodaje:

- Imam dete koje je u adolescentnom periodu i njene drugarice dolaze kod nas, mogu da kažem da sam omiljena mama, i vole da se okupljaju kod mene, ali i ja volim društvo i volim da sam na oku. Volim da se ubacim malo i da učestvujem u njihovom razgovoru. Hana ide sa generacijom koja je godinu dana starija od nje i samim tim se tako i ponaša. Meni je to sve nešto prerano, ali moram da budem u toku. Onda vidim koliko su deca opterećena. U tom periodu, ali i u svakom periodu devojke, imaju problem sa kilažom i mnogim drugim, a mi sve fotografije koje vidimo, vidimo savršeno zategnuta tela, savršene neke zadnjice, savršene poze, izraze, ali to ne postoji. Na najlepši majčinski način, sam htela da im kažem, da ne trebaju da imaju te problem.

BONUS VIDEO: Fudbalske zvezde u rukama Srpkinje

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR