Glas Javnosti

NATAŠA BEKVALAC DALA ODGOVOR KOLEGINICI KATARINI GRUJIĆ : „To je zato što ja nisam poštena“

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Nataša Bekvalac je u jednoj TV emisiji govorila o emocijama, bivšim partnerima, ljubavi ali i čistoj emociji koja ju je vodila kroz život, a među osobama koje su je propitivale našla se i njena koleginica Katarina Grujić.

Natašu je njena mlađa koleginica Katarina Grujić podsetila ne njenu čuvenu izreku: „Lako je biti pošten kad te niko neće“, a Kaću je zanimalo kako je to biti pošten kad te svi hoće.

-Baš gajim lepe emocije i velike simpatije prema Katarini. Nažalost, ne znam da joj odgovorim na pitanje kako je biti pošten kad te svi hoće, jer se nikad nisam prodavala za poštenu (smeh). To je možda pitanje za ove „svetice u pokušaju“. Nije problem u muškarcima koji me žele, već što ja nisam poštena. To nije kiks, to je moja supermoć – priznala je Nataša.

Prethodno je, na pitanje o potencijalnom novom životu i još jednoj udaji, Bekvalčeva jasno dala do znanja kako stoje stvari.

-Odmah da ti srušim sneška, ono što mogu da garantujem, ja se neću udavati više. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim srećna. A što se tiče drugog dela ptanja, mislim da sam ti dala odgovor – nasmejala se Nataša.


Podsetimo, novosadska barbika je

Pevačica Nataša Bekvalac juče imala veliki povod za slavlje. Njena najstarija ćerka Hana napunila je 16 godina, a ponosna majka uputila je emotivnu poruku naslednici putem društvenih mreža zahvaljujući joj se što je najbolja ćerka na svetu, istovremeno joj objasnivši da neće moći večeras da bude na njenom slavlju.

-Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja – napisala je juče Nataša.

Glas javnosti/Grand online

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR