Glas Javnosti

Našu voditeljku tukao muž, pa doživela pobačaj: Nestala sa javne scene

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pre skoro 15 godina vodila je "Zvezde Granda"

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev postala je poznata nakon što je 2011. godine, vodila muzičko takmičenje "Zvezde Granda", iz kog je otpuštena, od strane tadašnjeg direktora, Saše Popovića.

Ljubinka je takođe prošlu kroz jednu od možda najtežih situacija, kada je pretukao muž - dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće.

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je Ljubinka svojevremeno.


Ono što možemo da vidimo na njenom Instagramu, ona danas slika portrete svetaca, a takođe je i autorka romana "Čarobni prsti", kao i ilustrovane novele "Blizanački plamen". Njena dela često imaju verske elemente i često sadrže prirodu.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR