Glas Javnosti

Našem pevaču odgriženo uvo na nastupu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Scene stave i užasa, pevač hitno hospitalizovan!

Pevač Danijel Alibabić postao je žrtva skandaloznog incidenta tokom jednog nastupa, kada je gost iz publike napao i odgrizao mu uvo. Nakon ovog traumatičnog događaja, pevač je odlučio da tuži napadača, a suđenje je završeno sa zatvorskom kaznom za napadača.

Naime, Alibabić je izjavio da je bio šokiran tokom suđenja, posebno zbog toga što je napadač tvrdio da se ne seća događaja.

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam meseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čoveka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti - rekao je Danijel, te otkriva da mu je ostala trauma:


- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se verovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem.

Kao rezultat ovog traumatičnog iskustva, pevač sada vodi obezbeđenje sa sobom na svim nastupima i izbegava situacije u kojima se oseća nesigurno.

- Od tog dana uvek tražim obezbeđenje gde god da odem - poručio je Alibabić.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR