Glas Javnosti

Naša šarmantna i uvek nasmejana pevačica pojavila se BOSA u emisiji

Estrada
Autor: Glas javnosti

Zorana Pavić uspela je još jednom da izazove pozitivne reakcije kada su njeni performansi u pitanju.

 Nedavno je sa voditeljem Vojom Nedeljkovićem pokazala plesačko umeće, a sada za potrebe scene pojavila se u emisiji ni manje ni više, nego bosa.

- Došla sam bosa jer je to za potrebe pesme, mislim da to prati fabulu radnje (smeh)- objasnila je Zorana u emisiji "Grand Parada".
- Znate kako, ja i kada su nevolje, samo gruvam. I kada je teško idem dalje, nije da filozofiram ali se vodim time da kada hodaš kroz pakao, samo treba da nastaviš da hodaš. Ako me nešto održava u životu to je muzika- iskrena je bila Zorana a prenoli grand.tv.

Od nje smo navikli da uvek prezentuje nešto novo i nešto drugačije, te se pevačica osvrnula na numeru "Čekaću te gore" na koju je posebno ponosna.

- Najsimpatičnije je što sam ja obećavala jednu brzu pesmu, ali bilo je suđeno da objavim "Čekaću te gore". Ta pesma se pojavila u jednom spornom momentu, vezana je za tugu i hvala svima na podršci, možda nekada nekome u nekim tugama pomogne, jer zaista je muzika spas. Kao što nam kada se veselimo i kada smo srećni muzika pomaže, tako i kada smo tužni nam je izduvni ventil- istakla je pevačica.SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR