Glas Javnosti
posta

NAMEŠTALJKA RADI PUBLICITETA: Ljupkine komšije otkrile istinu o RASKIDU sa generalom Simićem! 

Estrada
Autor: Glas javnosti

Prema izjavama komšija i okruženja Ljupke Stević ceo incident u vezi sa raskidom i generalom Simićem je isceniran da bi Ljupka dobila na popularnosti.

O raskidu Ljupke Stević i generala Dragiše Simića domaći mediji ne prestaju da bruje, a o ovom skandalu se i te kako priča u njenom rodnom Kostolcu.

Iako Ljupkina majka nije želela da komentariše buran raskid i emotivno stanje svoje kćerke, Ljupkine komšije kažu da nisu očekivali od nje ovakvo ponašanje, kao i da je znaju kao dobru i vaspitanu devojku koja se uvek uredno javi i "ne glumi zvezdu".

Prijateljica Ljupkine majke je pak mišljenja da je ceo skandal namešten, jer smatra da je ona baš fina, ali da mediji svašta pišu.

- Čula sam šta se desilo, niko to od nje nije očekivao, jer je ona fina i vaspitana devojka, poznajem joj i majku. Dolaze kod mene na roštilj. Ma to je čista nameštaljka, ona je baš fino stvorenje i majka joj je dobra, tako da je nemoguće da je ona takva. Ljupka uopšte nije tako bezobrazna, baš je prava ljupka. E sad, mediji su mediji, ljudi svašta rade zbog publiciteta - započela je pevačicina komšinica i dodala da ju je nedavno videla u rodnom mestu.

- Pre nekoliko dana je bila ovde u Kostolcu, jedan moj prijatelj je postavio sliku na Instagramu baš sa njom odavde - rekla je.

Ljupka Stević danima je u žiži javnosti, nakon što je napravila krš i lom nakon raskida sa dugogodišnjim dečkom generalom Dragišom Simićem. 

Ljupka je na Instagramu otkrila da, Dragiša Simić, "ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali", nakon čega su usledili klipovi unakaženih automobila.

Ona je kasnije izjavila da nije demolirala kola, ali da jeste nokautirala generala. Protiv nje su podnete dve prekršajne prijave, određena joj je mera zabrane prilaska generalu, oduzeto svo oružje koje je u njenom vlasništvu, a nedavno je otkriveno i da navodno planira da napiše klnjigu.

(Glas javnosti/Mondo)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR