Glas Javnosti

Nakon što ju je pretukao Miki Đuričić, Suzana Perović po prvi put istupa u javnost sa celom istinom!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bivša zadrugarka Suzana Perović nakon medijske ćutnje odlučila je prvi put da progovori.

Nakon svih spekulacija u medijima, poput onih da se stalno viđa sa Mikijem Đuričićem, kao i priče da ju je on verio i da staje na ludi kamen, ona je odlučila sve to da demantuje.

Najnovija vest koja se pojavila u medijima tiče se Mikija i anonimne devojka koja je navodno zatrudnela sa zadrugarom. Suzana je navodno sve to prihvatila i odlučila da voli Đuričića, ali kako Perovićeva ističe to je sve laž.Nemam veze sa tom pričom, imam svoj žviot. 

Imam potpuno svoju priču. Nisam ni u kakvom kontaktu sa Mikijem. Ne interesuje me. Imam sasvim nov životnu priču, ne znam više kome da se obratim? Potpuno mi je besmisleno. Preterana je čitava priča, ali dosta bre više. Čovek ima svoj život. Da li je normalno da ljudi da pišu da služi da kaznu i da se viđa sa mnom? Vi mislite da sam ja u ovome toliko luda, on ima zabranu meni da priđe. Normalan porodičan život vodim sa svojom porodicom - rekla je Suzana.

Podsetimo, u prošloj sezoni "Zadruge" dogodio se skandal kada je Miki udario šamar Suzani, a Nadeždu Biljić pretukao štakama. Nakon toga mu je određen pritvor od 30 dana, da bi potom dobio nanogicu u kućnom pritvoru. Kasnije se u medijima pojavila informacija da je Suzana prešla da živi kod njega, no nakon deset meseci ćutanja ona je sve demantovala.

Izvor:alo.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR