Glas Javnosti

NAJKRAĆE LJUBAVI NA ESTRADI: Evo čiji BRAKOVI su trajali po samo par meseci!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Mnoge naše estradne ličnosti imale su turbolentan život, te su se i njihovi brakovi završavali razvodom.

Mnoge javne ličnosti nisu dugo izdržale u bračnim zajednicama. Iako su tvrdili da se ludo vole ipak nisu uspeli da očuvaju svoj brak.

Razlozi njihovih razvoda bili su raznorazni, od preljuba, skandala, do prostog neslaganja među supružnicima.

Ovo su neki od najkraćih brakova na domaćoj estradi.

1. Marijana i Lotar Mateus

Marijana Mateus se za nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, koji je 10 godina stariji od nje, udala 2003. godine. Bračna idila trajala je svega 4 godine, a razlog njihovog razlaza bila je Mateusova veza sa tada dvadesetogodišnjom ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Ma London (@ivanamaonthebeach)

 

Do zvaničnog razvoda braka došlo je tek 2009. godine. Prema pisanju medija Marijana nije bila zadovoljna odštetom koju je dobila od bivšeg supruga, te se postupak stalno odlagao

2. Goca Tržan i Ivan Marinković

Pre nekoliko godina Goca je okončala brak sa Ivanom Marinkovićem koji je trajao četiri godine. Nakon razvoda Marinković je izjavljivao da je prekinuo svaku komunikaciju sa bivšom suprugom, dok je pevačica Ivanu zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava kako bi prikupio medijsku pažnju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

3. Slađa Delibašić i Milan Pejović

Slađa je nedavno sklopila brak sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem u nadi da prevelika razlika u godinama neće predstavljati problem. Nakon nepunih godinu dana došlo je do razvoda, jer on nije imao razumevanja za njenu preveliku ljubav prema deci i unucima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

4. Leontina i Filip Pat

Tromesečna veza između pevačice Leontine i violiniste Filipa Pata 2009. godine krunisana je brakom, ali je već 2012. godine brak okončan.

U medijima su često kružile su glasine da u njihovom braku postoji dosta problema, ali su ih pevačica i violinista često demantovali. Kao jedan od razloga za kraj ovog braka mediji su navodili i Filipovu potencijalnu vezu sa pevačicom Saškom Janković.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)

Međutim, najzanimljivija dešavanja su se odigravala nakon razvoda. Filip je optužio Leontinu za otmicu njihove trogodišnje ćerke Lucije, jer je pevačica, bez njegovog pristanka, napustila zemlju sa ćerkicom.

5. Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Voditeljka i rukometaš tokom dve godine braka toliko su retko bili viđeni u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razvoda nisu ni govorili. Njihova česta razdvojenost zbog karijere je verovatno jedan od razloga kako je navodilo okruženje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Jeftanović (@aleksandra.jeftanovic)

6. Dunja Ilić i Saša Grujić

Dunja Ilić je šokirala domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sash... (@sasha______ivanovna)

 

Grujića iz Vranja, za kog niko do tada nije čuo. U roku od nedelju dana od kako su se upoznali usledila je veridba, a u narednih mesec dana svadba. Nakon mesec i po dana braka Ilićeva se razvela.

7. Dado Polumenta i Selma Mekić

Dado i Selma su brak sklopili 2012. godine u Novom Pazaru, po islamskim običajima, ali se on nije dugo potrajao. Nakon samo pet i po meseci braka, pevač se razveo od svoje supruge, učiteljice veronauke Selme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial)

Kako su mediji tada pisali, razlog njihovog razlaza bio je pevačev povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanju sa nepoznatim devojkama.

8. Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić je, svoju sada već bivšu suprugu, Jovanu Nikolić upoznao u rijalitiju "Farma". Njih dvoje su tvrdili kako su zaljubljeni, a razišli su se nakon samo nešto više od tri meseca zajedničkog života.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijel Alibabić (@danijel_alibabic)

 

Jovana je u svom saopštenju upućenom medijima rekla kako je Danijel homoseksualac, dok je on za nju govorio da je divljakuša bez manira.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP