Glas Javnosti

NA PERIKE POTROŠILA 8.000 EVRA! Vesna Zmijanac ide na PRESAĐIVANJE KOSE u Tursku, a ovo je RAZLOG?!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Vesna Zmijanac već neko vreme ima problema s opadanjem kose, a sada navodno ide na presađivanje kose u Tursku.

Vesni se kosa se do te mere proredila da mora da nosi perike kad se pojavljuje negde u javnosti, tvrdi izvor blizak pevačici.

Pevačica je na perike potrošila čak 8.000 evra, a nije rešila problem, pa je odlučila da se podvrgne tretmanu transplantacije prirodne dlake, koja se veoma uspešno radi u Istanbulu.

„Vesna je prvo kupila tri-četiri perike da bi prikrila nedostatak, ali, pored toga što je skupo plaćala najbolje perike i davala po nekoliko hiljada evra na njih, nisu joj odgovarale. Nakon dužeg nošenja one potpare glavu i veoma su neprijatne bez obzira na to što ostavljaju pristojan vizuelni efekat. Zato se Zmijančeva raspitivala o transplantaciji kose, koju u Turskoj veoma uspešno rade i potpuno ćelavim muškarcima. To jesu skupi i bolni tretmani, ali pevačica je posle dužeg razmišljanja i informisanja o svemu rešila da im se podvrgne“, rekao je izvor, a prenosi „Blic“. 

"U Istanbulu je na glasu jedna klinika koja je specijalizovana za ove zahvate i svi koji su odlazili su zadovoljni. Tako se i Vesna, koja je zbog problema s opadanjem kose potrošila mnogo para na kvalitetne perike, odlučila na ovo trajno rešenje. Četiri perike koje pevačica najčešće nosi joj je, inače, radio popularni vlasuljar iz beogradskog pozorišta, ali kako njihovo konstantno nošenje uzrokuje dodatne probleme s temenom glave, morala je da pronađe drugo rešenje", rekao je izvor, a prenosi pomenuti medij. 

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR