Glas Javnosti

PRE TAČNO 10 GODINA POGINUO JE DARKO RADOVANOVIĆ: Roditelji nisu verovali da će pregurati ni NEDELJU dana nakon njegove smrti!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Danas je deset godina otkako nas je napustio pevač, a iza sebe ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru i suprugu Maju, a njihove rane i dalje bole istom jačinom.

Darkova majka Stana u intervjuu za medije otkrila je da je i nakon toliko godina od njegove smrti neutešna, kao i da je njena bol i dalje ista kao i kada je nastradao.

-Nikako se ne osećam. Loše mi je, moj suprug je mnogo bolestan, ali uvek izađe na grob. Imao je infarkt 2003. godine, a 2008. godine je oboleo od teške bolesti. Uhvati me neka seta za mojim Darkom i ne mogu da se obuzdam, mada smo moj suprug i ja usmereni na naše dve unuke koje čuvamo, to su ćerke našeg najstarijeg sina-, počinje Stana priču i dodaje da njenu tugu umanjuje samo sreća izazvana uspesima Darkove ćerke Lare.

-Da otac može da je vidi imao, bio bi presrećan. Ona se seća svog oca, redovno odlazi na grob sa majkom, čuvaju njegove slike u stanu. Lara je bila veoma mala kad je Darko poginuo, ali pamti očev lik. Uspomene na njega su svuda oko nje-, rekla je Darkova majka i otkrila da su ona i njen suprug utehu pronašli u unukama koje oni čuvaju, piše Pink.rs.

Stana je takođe otkrila i u kakvim je odnosima sa udovicom svog sina.

Foto:Youtube

-Maja je nastavila život sa svojim detetom, ona o Lari vodi računa. Ona je jedna odgovorna majka, jedno stvarno izuzetno stvorenje, često se čujemo, ispričamo se. Kad možemo da se vidimo, vidimo se-, rekla je Stana kroz suze i otkrila na koji način čuva uspomene na pokojnog sina.

Mi čuvamo kod nas u kući sve fotografije, što iz novina, što naše. Ja sve članke o Darku čuvam u fioci. Slike od njegovog detinjstva pa nadalje čuvam, a kada na televiziji vidim Darka, ja se isplačem i iskukam. Nije lako..."

Majka pokojnog pevača otkriva da li se danas čuje sa njegovim kolegama, kao i ko od njih redovno dolazi na njegov grob.

Foto: Youtube

-Od Darkovih kolega nas niko ne zove... Pošteno da vam kažem niko, a ne znam ni da li Maju neko zove. Redovno je uvek izlazila Ivana Selakov, Slađa Alegro, kao i njegov klavijaturista Panta, i redovno dolazi Mega bend, sa kojima je počinjao-, kaže Stana.

Na godišnjicu smrti pevača, otac  Darka Radovanovića, Vidoje rekao je za "Kurir" kako se oseća - Nikako, šta da kažem. Onako kako mora. Neočekivano, još sam na spisku živih. Nisam verovao da mogu pregurati ni nedelju dana kada nas je Darko napustio, a evo prođe 10 godina-. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR