Glas Javnosti

MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ ODBRUSIO UREDNICI RADIO BGD: Lažni autoritet Vam godinama služi da krijete prosek! Sramno je i BAHATO da mi zabranite gostovanje! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Kompozitor Veljko Kuzmančević, suprug kreatorke Verice Rakočević požalio se putem Fejsbuka da mu je zabranjeno gostovanje na Radio Beogradu.

On se u svom otvorenom pismu obratio urednici muzičkog programa Nikoleti Dojčinović koja je kako je rekao samovoljno, sramno, neosnovano I bahato odlučila da mu uskrati učešće u emisiji.

-Poštovana Nikoleta Dojčinović , upoznat sam sa Vašom sramnom i neosnovanom odlukom da mi je zabranjeno gostovanje na Radio Beogradu i radi toga se otvorenim pimom obraćam javnoati i Vama. Imati ili nemati Akademiju nije uslov za pojavljivanje u medijima, jer ja kao autor radim i koncertiram već 20 godina sa najeminentnijim izvođačima i orkestrom koji ova zemlja ima, napisao je Kuzmančević i dodao:

-Kao urednica muzičkog programa morali ste moja dela najpre poslušati ili pogledati u partituru da bi ste doneli ovakvu odluku. Samovolja i bahatost nikad nije rešenje naročito bez pokrića, a ja ću vam pokazati da Vi niste ta koja može sprečiti moje pojavljivanje pogotovo na Radio Beogradu. Ovim putem Vas javno pozivam da na bilo kojoj TV ili radio stanici sednete 45 minuta preko puta mene i da posle toga kad ustanemo od stola vidimo ko je šta ostavio iza sebe. I nismo deca da se igramo u violinskom ključu, pisacemo u altu ili tenoru, odbrusio joj je u otvorenom pismu.

-Samo dela i znanje se računaju, a lažni autoritet Vam godinama služi da iza njega krijete prosek. Moja muzika menja svet i to biste i Vi znali ako bi ste smogli u sebi dovoljno snage pored zavisti i neznanja da je poslušate. Moj javni poziv je uvek otvoren, moja dela i partiture su otvorene na uvid svakome ko želi da ih analizira ali anatemisanje bez ikakvog pokrića neću dozvoliti nikome, zaključio je.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR