Glas Javnosti

Muž Ene Popov sa kojom je dobio dve ćerke: Ne voli da se eksponira i izgleda ovako

Estrada
Autor: Glas javnosti

U braku su već 14 godina

Ena Popov se proslavila učešćem u rijalitiju, prvom takve vrste, a iako je od tada prošlo 18 godina, ona je i dalje ostala prisutna u javnosti. 

Iako je želela da se bavi pevanjem, od toga je naposletku odustala i posvetila se voditeljskom poslu, ali i porodici. Sa suprugom Nenadom u braku je od 2012. godine, a sa njim ima dve ćerke - Riju i Milu.

Voditeljka je nedavno objavila niz fotografija sa svojim suprugom dok poziraju zaljubljeni na snegu. Njih dvoje su bili na skijanju u Italiji, pa je Ena pokazala kako se provode, a tom prilikom smo mogli i da vidimo kako Nenad izgleda. 


- Ne znam šta bi trebalo o njemu da se zna, on nije javna ličnost. Na Instagramu delim njega često, nema tu ništa specijalno o njemu, tri godine je stariji od mene, dvanaest godina smo zajedno, imamo dvoje dece. Bavi se poljoprivredom u svrsi biznisa. Nema ništa kontroverzno, volim dobre momke sa lepim manirima i vaspitanjem - rekla je Ena svojevremeno u jednoj emisiji na pitanje o suprugu.

Ona je, inače, poslednji put na javnom događaju viđena na koncertu Aleksandre Prijović u Beogradu, a tom prilikom je izjavila da je sigurna da bi i ona mogla da napuni Arenu da je nastavila da se bavi pevanjem.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR