Glas Javnosti

MONAH ARSENIJE UDARIO NA PRIJOVIĆKU: Kako je pristojna, a vidi joj se svaki nabor mladog, zgodnog tela! SELJAČKI! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Prijović je poslednjih meseci česta tema medija i javnosti zbog velikog uspeha širom regiona, ali ima i onih koji nisu preterano oduševljeni njenom pojavom.

U jedan od njih je monah Arsenije Jovanović koji je pre tridesetak godina bio u epicentru crnog talasa jugoslovenskog rokenrola i družio se sa brojnim akterima te scene. On se u međuvremenu zamonašio te ovih dana često kritikuje pojedine segmente popularne kulture.

Tako se sada u besedi osvrnuo na fenomen Aleksandre Prijović koja poslednjih meseci puni arene širom bivše Jugoslavije. Neki su oduševljeni njenim pesmama, dok drugi ne razumeju kako i zbog čega je baš ona toliko tražena. Među njima je i monah Arsenije.

„Sada se napravila neka kombinacija gradskih narodnjaka. Tu je glavni predstavnik Ceca i njena učenica i njen klon Aleksandra Prijović. Potpuno izostaje bilo kakav bunt, bilo kakav socijalna kritika. Samo telo. Znači sada se turbofolk i zabavna muzika sublimiraju u jedan pravac i to je taj novi pravac.


Taj pravac nije seoski, on je seljački. Znači kada je neko seljačina, to ne znači da je sa sela. Seljačina može da bude i profesor univerziteta. Ti na selu imaš takvu gospodu da se zaprepastiš. Ta seljačka novokomponovana muzika je nažalost prepravila čitavu Jugu i šire. Svi luduju za njom“, poručio je on i dodao:


(Foto: Jutjub)

„Kažu Aleksandra napunila pet arena u Zagrebu. To Oliver Dragović da ustane iz mrtvih ne bi uspeo. Meni su nju pohvalili kao ona je jako pristojna. Ja sam poželeo da vidim tu pristojnost. Pomislio sam da možda mi Srbi imamo neki pozitivan uticaj na braću Hrvate. Jaoj, kada sam ja to video.

Pristojna, a u nekom tesnom, kožnom kostimu gde se svaki nabor njenog zgodnog, mladog ženskog tela vidi. Ona izgleda kao nešto iz naučno fantastičnih filmova. Kako to može da bude pristojno?“, smatra monah.


Glas javnosti/TikTok

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR